Ni kan låta nya användare registrera sig själva från er inloggningssida. Användarna läggs till i en grupp (med en uppsättning rättigheter) som ni väljer.
Gå till Settings > User registration och aktivera användarregistrering.
På inloggningssidan visas det som en extra flik:

När funktionen är aktiverad ser ni ett antal inställningar för självregistreringen.
Auto-create
Välj om användarna ska skapas automatiskt eller om ni vill godkänna eller avslå registreringarna.
Group membership
Välj den användargrupp som nyregistrerade användare ska läggas till i. De ärver då gruppens rättigheter och åtkomstinställningar. Läs mer om rättigheter här.
Organization required
Välj om användarna måste ange ett företagsnamn när de registrerar sig.
Custom field
Lägg till ett extra textfält som användarna kan eller måste fylla i när de registrerar sig. Det kan till exempel vara en beskrivning av varför de behöver åtkomst.
Register text
Lägg till en text som visas högst upp i registreringsformuläret på inloggningssidan.
Register success text
Lägg till en text som visas när registreringsformuläret har skickats.

E-posttexter
Välj e-posttexter för:
- ämnesrad för godkänd registrering
- meddelandetext för godkänd registrering
- ämnesrad för registreringskvitto
- meddelandetext för registreringskvitto

Kom ihåg att klicka på save för att bekräfta.
Det var allt.
Hör av er om ni har frågor.