I kan lade nye brugere registrere sig selv fra jeres loginside. Brugerne tilføjes til en gruppe (med et sæt rettigheder), som I selv vælger.

Gå til Settings > User registration, og vælg enable user registration.

På jeres loginskærm vises det som en ekstra fane:

Fanen til brugerregistrering på loginskærmen

Når det er slået til, ser I en række indstillinger for selvregistrering.

Automatisk oprettelse

Vælg, om brugere skal oprettes automatisk, eller om I selv vil godkende eller afvise registreringsanmodninger.

Gruppemedlemskab

Vælg en brugergruppe, som nyregistrerede brugere skal tilføjes til. De arver også gruppens rettigheder og adgangsindstillinger. Læs mere om rettigheder her.

Organisation påkrævet

Vælg, om brugerne skal angive et firmanavn, når de registrerer sig.

Tilpasset felt

Tilføj desuden et ekstra tekstfelt, som brugerne kan eller skal udfylde ved registrering. Det kan fx være en yderligere beskrivelse af, hvad de skal bruge adgangen til.

Registreringstekst

Tilføj en tekst, der vises øverst i registreringsformularen på jeres loginskærm.

Tekst ved vellykket registrering

Tilføj en tekst, der vises, når registreringsformularen er sendt.

Indstillinger for selvregistrering

E-mailtekster

Vælg e-mailtekster til følgende:

  • Emne i godkendelse af brugerregistrering
  • Tekst i godkendelse af brugerregistrering
  • Emne i kvittering for brugerregistrering
  • Tekst i kvittering for brugerregistrering

E-mailtekster til brugerregistrering

Husk at klikke på gem for at bekræfte.


Det var det hele.

Skriv til os, hvis I har spørgsmål.