Open het gebruikersbeheer

Selecteer de gebruikers die je wilt verwijderen of deactiveren.

Klik in het bovenste menu op verwijderen of deactiveren om te bevestigen.

Gebruikers selecteren om te verwijderen of te deactiveren

Lees hier meer over het aanmaken van gebruikers en de verschillende gebruikerstypen.

Wij kunnen automatiseringen voor je instellen waarmee gebruikers die gedurende een bepaalde periode niet zijn ingelogd, automatisch worden gedeactiveerd of verwijderd. Neem contact met ons op als je daarin geïnteresseerd bent.


Dat was het eigenlijk al.

Laat het ons weten als je vragen hebt.