Gå til Access > Users

Vælg de brugere, I vil slette eller deaktivere.

Klik på delete eller deactivate i menuen øverst for at bekræfte.

Slet eller deaktiver brugere

Læs mere om, hvordan I opretter brugere, og om de forskellige brugertyper her.

Vi kan sætte automatiseringer op, så brugere, der ikke har logget ind i en bestemt periode, automatisk bliver deaktiveret eller slettet. Kontakt os, hvis I er interesserede.


Det var det hele.

Skriv til os, hvis I har spørgsmål.