Voor alle vier de gebruikerstypen kun je een vervaldatum instellen. Meer over de verschillende gebruikerstypen leest je hier.

Open het gebruikersbeheer en klik op de gebruiker die je wilt aanpassen. Ga naar Profiel en zoek het uitklapmenu "Verloopt?".

Stel een vervaltijdstip in en bevestig onderaan de pagina door op opslaan te klikken.

De vervaldatum in het gebruikersprofiel

Zodra de ingestelde periode is verstreken, wordt de gebruiker op inactief gezet.

In deze profielinstellingen kun je de periode altijd verlengen of de gebruiker weer actief maken.


Meer is het niet.

Laat het ons weten als je vragen hebt.