Efterhånden som jeres brugerliste vokser, og folk stopper eller får nye stillinger, kan man begynde at miste overblikket.

Denne guide hjælper jer med at vedligeholde jeres brugerliste og styre adgang, så I undgår uønsket brug.

Vi anbefaler:

  • At gennemgå listen regelmæssigt
  • At bruge grupper til at styre adgang
  • At fjerne individuel adgang, når I bruger grupper

Læs videre nedenfor.


GENNEMGÅ JERES BRUGERLISTE

Sørg for, at ingen har uønsket adgang til jeres Kontainer, ved regelmæssigt at slette eller deaktivere brugere, der ikke længere har tilknytning til jer.

Genaktivér brugere, der automatisk er blevet deaktiveret på grund af udløbsdatoer på deres brugerkonti.

Fjern eller deaktivér brugere

Gå til Access → Users

  • Brug søgelinjen til at finde brugere
  • Klik på ikonet med tre prikker
  • Vælg Deactivate eller Delete

Deaktivér eller slet en bruger

Kan I ikke finde en bruger, er vedkommende måske flyttet til Inactive users.

Inaktive brugere

Alle brugere, I ikke kan finde, eller som ikke kan få adgang, kan ligge under fanen Inactive users. Sådan genaktiverer I brugeren:

  1. Klik på brugeren
  2. Vælg en ny Expiry date
  3. Sæt kryds i Active
  4. Klik på Save

Brugere, der ikke længere skal have adgang, kan I også slette herfra.

BRUG GRUPPER TIL AT STYRE ADGANG

Pro+-funktion

Generelt anbefaler vi at bruge grupper til at styre adgang. Grupper hjælper jer med hurtigt at tilføje nye brugere til jeres Kontainer, ændre, hvem der kan se hvad, og undgå upassende adgang.

Opret brugergrupper

I kan gribe grupper an på forskellige måder, og brugere kan tilføjes til flere grupper.

Et eksempel: Et tysk marketingbureau får adgang til grupperne:

  • Det tyske marked
  • Bureau
  • Brandguide ekstern

Grupper kan være brugertyper, fx:

  • Salgsteam
  • Distributører
  • Presse
  • Bureau

Og adgangstyper, fx:

  • Brandguide intern
  • Brandguide ekstern
  • Det tyske marked
  • Det amerikanske marked

Læs mere om at oprette grupper i vores guide til rettigheder.

Når I begynder at bruge grupper, vil I gerne rydde op i brugernes adgangsindstillinger.

Erstat individuel adgang med grupper

Opret en ny bruger, eller gå til Access → User → Folder Access

Tilføj brugeren til de relevante grupper.

Tilføj brugeren til grupper

Se bort fra eller ryd alle individuelle adgangsindstillinger.

Ryd individuelle adgangsindstillinger


Det var det hele. Skriv til os, hvis I har spørgsmål.